Installaties

KRACHT- EN LICHTINSTALLATIES

We staan er nooit bij stil, maar eigenlijk is dit het hart van uw installatie. Zowel in een woonhuis, alsook in kantoor en fabriek.
Vanaf de hoofdverdeler wordt alles netjes onderverdeeld zodat elke elektrische voorziening zijn aansluiting krijgt, 230/400 Volt, gelijk- of wisselspanning.

Het maakt niet uit, een eenvoudige of complexe installatie, Waterval Elektro denkt met u mee bij het vinden van een oplossing.
Wij ontwerpen voor u een optimale veilige en gebruikersvriendelijke elektrotechnische installatie die aan alle wensen en aan geldende voorschriften en wetgeving van het Energiebedrijf voldoet.

Mede dankzij onze up-to-date monteurs in kennis en vaardigheden kunnen wij het ontwerp voor u in praktijk realiseren

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Een elektrotechnische installatie die bij u past.
De basis van Waterval Elektro ligt bij de aanleg van elektrotechnische installaties

Ons bedrijf ontwerpt samen met u de installatie die past in uw woning, appartementencomplex, kantoor, winkel, zorginstelling, parkeergarage, school, produktieomgeving of andere ruimte.

Vervolgens zorgen wij voor de aanleg, het onderhoud en eventuele uitbreidingen. U kunt alle zorg voor uw elektrotechnische installatie met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

HUISAUTOMATISERING

Huisautomatisering, ook wel Domotica genoemd, heeft als doel u meer comfort, veiligheid, sfeer en energiebesparing te bieden door het samenvoegen van technieken en diensten binnen uw woning of kantoor.

De werking van een huisautomatiseringssysteem kan het best omschreven worden als het onderling laten communiceren van allerlei apparaten. Apparaten zoals binnen- en buitenverlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken en jaloezieën worden bijvoorbeeld via één bedieningspunt aangestuurd of zelfs volledig automatisch. Voorbeelden van automatische aansturing zijn:

Op basis van tijd
Op basis van beweging of aanwezigheid in een ruimte
Op basis van metingen als donker/licht, temperatuur, wind of regen, etc.

Zoals u begrijpt zijn er veel mooie toepassingen te maken die veiligheid en gemak ten goede komen. Graag willen wij u adviseren welke mogelijkheden voor u interessant zouden kunnen zijn.

COMMUNICATIESYSTEMEN

Communicatiesystemen zijn niet meer weg te denken. Ook hier zijn legio oplossingen te bedenken voor uw wensen. Echter hierin dient men eerst een duidelijk beeld te hebben wat uw wensen hier omtrent zijn. Te denken valt aan:

Spreek/luistersystemen
Spreekluistersystemen met opname
Wil men zaken aansturen, vastleggen of toegang verlenen tot

Samen met betrouwbare leveranciers kunnen wij uw wens invullen en met u meedenken en oplossingen aanbieden die ook eventuele wensen die in de toekomst zouden kunnen ontstaan nu al meegenomen kunnen worden.

NOODVERLICHTING

BRANDMELD-ONTRUIMINGSINSTALLATIES

Veiligheid willen we allemaal maar daar moeten we wel wat voor doen. Een van de zaken is een brand- ontruimingsinstallatie, deze heeft als eerste doel om mensenlevens te redden en verder om grote schade aan materieel en gebouw te voorkomen.

Is men dit verplicht?
Ja! In veel gevallen wel. Kijk maar in uw woning aan de hand van het Bouwbesluit dient men rookmelders te plaatsen in verkeersruimten.
En niet alleen in woningen maar ook in bedrijven worden, op basis van de wetgeving, eisen gesteld aan de toepassing aangaande een brandontruimingsinstallatie.
Wij werken samen met gecertificeerde bedrijven en realiseren het installatiewerk van de brandmeld-, ontruimingsinstallatie voor u.

Waterval Elektro heeft brandmeld installatie deskundig gecertificeerd personeel in dienst.

DATA-INSTALLATIES

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Alles moet sneller en het moet vandaag hier en morgen daar.

Wij willen flexibel zijn met onze werkplekken. Ook in de data-netwerken dient men een goed plan op te zetten zodat de toekomst geen nachtmerrie wordt.

Het installeren van data-netwerken is maatwerk en stopt niet bij de oplevering ervan. Ook onderhoud is van wezenlijk belang en ook dit kan Waterval Elektro voor u uitvoeren.

AUTO - OPLAADINSTALLATIES

Eindelijk is het zover dat u uw auto gewoon thuis kunt “tanken”, u hoeft niet meer naar het tankstation, maar kunt deze gewoon thuis of op de zaak opladen.

Het enige wat u hoeft te doen is een stekker in de auto te pluggen, tenminste…… er dient dan vooraf wel het een en ander te gebeuren.

Wij willen graag met u meedenken zodat u het juiste auto oplaadpunt aan uw muur c.q. in uw oprit krijgt. Samen met betrouwbare produkten van Mennekens kunnen wij u wensen realiseren.